Video Action Learning - gratis kursus for alle frivillige og ansatte, der vil producere billeder og lyd

sony hxr mc2000e xVil du lære at kunne bruge videomediet til at fortælle din forenings budskab på en ny og anderledes måde, har du nu mulighed for at deltage i et ambitiøst kursusforløb, hvor du får redskaber til at producere
levende billeder og lyd samtidig med, at du udvikler skitsen til en film om din forening.

Om kurset
Kurset - der er tilrettelagt af Kulturelle Samråd i Danmark i samarbejde med Kanal Hovedstaden og TV Kolding – finder sted fra den 22. oktober til den 26. november 2015 i Kolding, og der er i alt 6 lektioner. Kurset er gratis, og der er adgang for alle, der er tilknyttet en forening. Der udstedes desuden kursusbevis efter gennemførelsen.

Der er 12 - 16 pladser på kurset, og princippet er "først til mølle..."!

Læs mere: Video Action Learning - gratis kursus for alle frivillige og ansatte, der vil producere billeder...

Kulturkonference 2015


Kulturelle Samråd i Danmarks årlige kulturkonference finder
fra den 18. til den 21. september 2015 i Skanderborg.Kulturkonference 2014

Program udsendes i begyndelsen af maj.

Reserver allerede nu datoen!

 

 

 

 

 


 

Konference 7. marts 2015

Konference/TemamødeIMG 0279

Den åbne skole og det kulturelle foreningsliv - muligheder, samarbejde, udvikling

Kulturelle Samråd i Danmarks årlige Temamøde finder sted den 7. marts 2015 i Odense. Temaet er folkeskolereformen og samarbejdsmulighederne for foreningslivet.

Konferencen er ment som en orientering om mulighederne og erfaringerne i arbejdet med den nye folkeskolereform og hvordan samarbejdet mellem de kulturelle frivillige foreninger og folkeskolerne kan være, efter at folkeskolereformen er trådt i kraft i efteråret 2014. Dagen vil fokusere på ideudvikling, men også på, at mange befinder sig i en situation præget af forvirring og usikkerhed i forhold til, hvilke muligheder der er inden for rammerne af den nye skolereform. Hvordan genopfinder man sig selv og sin forening, opfinder nye koncepter (som kan bruges i samarbejdet med skoler), og hvordan tackler man som frivillig kulturel forening i det hele taget et samarbejde med folkeskolerne?

Kulturelle Samråd i Danmark har i 2014 gennemført to pilotforsøg med den åbne skole og de kulturelle foreninger i henholdsvis Halsnæs Kommune og Køge Kommune.

Kom og hør om erfaringerne og de muligheder, den åbne skoler giver det kulturelle foreningsliv!

Se program og tilmelding her!

Hvor er de kulturelle frivillige i kulturpolitikken?

 

Logo20Folkemdet2014_deltagende_CMYKKom og hør debatten om det frivillige kulturelle foreningsområdes placering i den aktuelle kulturpolitik på Folkemødet 2014 lørdag den 14. juni kl. 17.40 til 18.40 i Dansk Folkeoplysnings Samråds telt på Cirkuspladsen.

Deltagere:
Troels Ravn, MF, Socialdemokraterne
Jørgen Arbo-Bæhr, MF, Enhedslisten
Özlem Cekic, MF, SF
Carl Christian Ebbesen, Københavns kultur- og fritidsborgmester, Dansk Folkeparti

Moderator: 
Tom Ahlberg, forlagsredaktør, redaktør af nettidsskriftet "Søndag Aften" samt tdl. skole- og kulturborgmester i København.

Se programmet her!

Har du ikke mulighed for at komme til Allinge og deltage, kan du alligevel være med i debatmødet, idet Sammenslutningen af Lokale Radio- og TV-stationer (SLRTV) stremaer mødet, så du kan følge det live her.

 

Facebook