Bertel HaarderKulturelle Samråd i Danmarks årlige kulturkonferencen finder i 2016 sted den 23. - 25. september i Gladsaxe. Det sker i samarbejde med Kulturen i Gladsaxe. Konferencen sætter fokus på en kommune og dens kultur- og fritidspolitik - specielt i forhold til det kulturelle foreningsliv.

Af oplægsholdere kan bl.a. høres Kulturminister Bertel Haarder (V), der taler om, hvordan man ser på det kulturelle foreningsliv i kulturpolitikken. Forskningschef ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Roger Buch, vil tale om kommunernes økonomiske og demokratiske situation, og hvad det betyder for borgerinddragelsen og frivillighed. Derudover vil foreningskonsulent og tidligere generalsekretær for Dansk Ungdoms Fællesråd, Hans Stavnsager, give et oplæg om, hvilke ansvar en foreningsbestyrelse har, herunder foreningernes forsikringsmæssige ansvar over for frivillige og brugere.

I 2020 er over 20 % af Danmarks befolkning over 65 år. Hvad det betyder for foreningslivet, hvor en stor del af de aktive allerede nu er over 60 år og er dem, der holder liv i foreningslivet? Det vil debattør og formand for Liberal Alliance i Gladsaxe, Frank Dahlgaard, give et bud på.

På Kulturkonferencen 2016 kan man desuden hente inspiration fra oplæg om, hvordan foreningslivet i Gladsaxe bliver set af kommunen, der både sørger for, at det har sit eget hus, gode økonomiske forhold samt eget uddannelsesakademi.

Velkommen til Gladsaxe!

Program

Tilmelding

Facebook